Pravne odredbe

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi firma Mlin Pukanić, Kurilovečka 176, Velika Gorica.
Mlin Pukanić ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
Mlin Pukanić se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba.
Mlin Pukanić ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Mlin Pukanić zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjena. Mlin Pukanić se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu nekoliko varijanti rješenja.
Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi.
Ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte Mlin Pukanić

 

Garancija privatnosti

Mlin Pukanić  se obavezujeda će čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših posjetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009)

Mlin Pukanić garantira da osobni podaci korisnika Web stranice Mlin Pukanić neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite suglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahtjeve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe kontrole poslovanja.
Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da Mlin Pukanić može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/2003 i 118/2006) i Zakona o elektroničkoj trgovini(NN br. br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009) , obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obavještavanja o novim proizvodima i uslugama. Mlin Pukanić svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvaća veoma ozbiljno.
Posjetom naše stranice i / ili registracijom prihvaćate i suglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polici privatnosti.

 

Cjenik

Sve cijene navedene na stranici su maloprodajne, i u sebi imaju uračunat PDV.

Trudimo se da stanje i navedene cijene budu usuglašene sa ponudom u trgovinama širom Hrvatske, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost eventualnih odstupanja.

 

Načini plaćanja

Plaćanje se vrši pouzećem ili kreditnim karticama. Kod odabira plaćanja pouzećem plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja robe od kurirske službe. Kod plaćanja kreditnim karticama transakcija se vrši preko T-com PayWay sustava. Plaćanje se vrši Amex, MasterCard, Visa, Maestro karticama i pouzećem jednokratno.

PayWaySticker_2AmericanExpress50 Maestro50 MasterCard50 Visa50

 

Uvjeti dostave

Dostava se vrši putem kurirske službe GLS i to isključivo radnim danima od 08-17 sati. Svaki naručeni artikl ćemo dostaviti unutar sedam radnih dana na vaš kućni prag. Prilikom kupovine molimo vas da ostavite broj svojeg mobitela ili telefona gdje vas kurir može dobiti i dogovoriti isporuku u slučaju da je adresa pogrešna ili da vam bolje odgovara neko drugo mjesto. Poštarinu plaća kupac.

 

Reklamacije i prigovori

Sukladno Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11,7 8/15) i Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15) reklamacije vezane za materijalne nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

 

Mlin Pukanić

Kurilovečka 176
Velika Gorica
tel: 01/ 6221 711
mob: 091 666 1311
e-mail: info@mlinpukanic.hr

Korisnik ima pravo u roku od 14 (četrnaest) radnih dana, od dana primitka proizvoda na reklamaciju kupljenog proizvoda ili povrat proizvoda bez navođenja razloga ili ukoliko prilikom preuzimanja robe uoči nedostatke na proizvodima ili su dostavljeni proizvodi neispravni. Mlin Pukanić će na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na račun koji je korisnik naveo u samom zahtjevu ili zamijeniti proizvod s novim u roku 30 (trideset) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na adresu kupca.

Prilikom povrata naručenog artikla ili eventualne zamjene, kupac snosi troškove poštarine. Zamjena artikla za drugi model ili drugu kilažu, moguća je samo ukoliko artikl nije otvaran.

 

POLICA PRIVATNOSTI

Mlin Pukanić se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantira upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Policom Privatnosti opisanom ispod:

• Osobni podaci
• Koje informacije prikupljamo
• Kako koristimo ove informacije
• Sigurnost podataka
• Tko ima pristup Vašim podacima
• Koja su Vaša prava

KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO:
Kada napravite narudžbu ili na drugi način komunicirate sa Mlin Pukanić stranicom, možemo tražiti od vas određene informacije, a vi možete proslijediti osobne podatke nama ( npr. Ime i Prezime, broj telefona, adresu,e-mail, kontakt, banku/ detalje kreditne kartice) Također, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interes ili koje ste kupili, kao i vaše navike prilikom posjete našoj stranici, koje ste stranice posjećivali.

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE:
Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom policom sigurnosti mogu biti upotrijebljeni za:

1. Provjeru i isporuku narudžbi
2. Pružanje podrške kupcu
3. Pomoći pri sprečavanju prijevara (provjera kreditne kartice)
4. Administracija nagradnih igara
5. Vođenje povijesti vaših kupovina

Prilikom kreiranja naloga na Mlin Pukanić ili kreiranja narudžbe suglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

 

SIGURNOST PODATAKA:

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

PayWaySticker_2AmericanExpress50 Maestro50 MasterCard50 Visa50

 

TKO IMA PRISTUP VAŠIM PODACIMA:

Pored ovlaštenih zaposlenih u Mlin Pukanić vaše podatke možemo proslijediti trećim osobama, nekoj od kurirskih službi u slučaju narudžbe određenih artikala, kako bi bili u mogućnosti isporučiti robu, ili našoj marketinškoj agenciji, koja vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza, i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, određene vaše informacije mogu biti proslijeđene ovlaštenoj službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske na njihov zahtjev.

 

KOJA SU VAŠA PRAVA:

Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za Mlin Pukanić Policu Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netočne podatke, molimo vas da nas kontaktirate e-mailom info@mlinpukanic.com i informacija će biti ispravljena čim prije ili uklonjena na vaš zahtjev.
Ukoliko smatrate da ova polica privatnosti ne zadovoljava, ili da je mi nismo poštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo vam pomogli i razriješili vašu brigu ili problem.


REKLAMACIJE I POVRAT ROBE:

Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen u web trgovini Mlin Pukanić možete riješiti kontaktom na bilo koji od dolje navedenih podataka:
• e-mailom na info@mlinpukanic.hr

 

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje u Internet trgovini www.mlinpukanic.hr moguće je izvršiti na sljedeće načine:

  • Kreditnom karticom za koju Mlin Pukanić ima sklopljen ugovor o prihvaćanju (Amex, Visa, Diners, Maestro, Mastercard).

PayWaySticker_2AmericanExpress50 Maestro50 MasterCard50 Visa50

 

  •  Pouzećem (plaćanje prilikom preuzimanja).

iCheckOut sustav također će Vam automatski poslati potvrdni e-mail o predautorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos. Kartica će biti terećena iznosom kupovine tek u trenutku kada se paket preda kurirskoj službi na dostavu.

NAPOMENA

Podaci o kreditnim karticama Kupca NE NALAZE se u bazi podataka Mlin Pukanić, već samo i isključivo na serveru banke. Mlin Pukanić nema uvid u bankovne podatke Kupca.
Djelatnici Mlin Pukanića ni u jednom trenutku nemaju pristup broju Vaše kreditne kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije što omogućuje naplatu cijelog ili djelomičnog iznosa dogovorene transakcije ili otkazivanje iz razloga dogovorenih s Kupcem.

Mlin Pukanić se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Mlin Pukanića i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sustav će automatski na Vašu e-mail adresu slati potrebne informacije o tijeku naplate ili otkazivanju narudžbe.